tisdag 1 april 2014

Hurra, dags igen för Tusen trädgårdar!

Den 29 juni är det åter dags för Tusen Trädgårdar, och jag har anmält mig igen! Den 12 augusti 2012 var jag med för första gången och det var helt klart en dag som gav mersmak. Det kom hela 101 personer hem till oss och vi hade ett jämnt flöde av besökare hela dagen. Bilderna i det här inlägget är alla från den mycket speciella dagen.


Det var en så otroligt fin dag, och det kom så många härliga, glada, nyfikna trädgårdsmänniskor hem till mig. Ni vet den där känslan när man träffar likasinnade och får grotta in sig i det man tycker är allra roligast, helt oberoende av vem man är annars, vad man jobbar med eller var man kommer ifrån. Så var det, hela långa fina dagen fick jag prata trädgård precis hur mycket som helst med folk som var lika trädgårdsgalna som jag. Underbart att få vara så fullständigt nördig!Tage och hans storasyster var med hela dagen och lekte med alla barn som kom på besök. Nu är de två år äldre och har lovat hjälpa till att hälla upp saft och visa sin studsmatta. Eftersom vi skapat vår trädgård med barnens bästa i åtanke, med rum för lek och bus, så är andra barn extra välkomna till oss. Hoppas de blir många i år också.


Är du själv i valet och kvalet om du ska vara med? Jag kan bara säga en sak: Gör det! Jag har sällan haft så roligt och fick nya vänner på kuppen. Hade jag inte varit med den där dagen hade jag ju aldrig träffat Susanne och Eva, till exempel. Nervös som sjutton var jag innan, men den känslan försvann snabbt. Trädgårdsfolk är otroligt trevliga och säger väldigt snälla saker. Så den här gången är jag inte ett dugg nervös, det ska bara bli jättekul!

Det enda tråkiga är förstås att jag själv inte hinner runt och titta på andras trädgårdar, men det finns andra tillfällen till det. Så på torsdagen före den stora trädgårdsdagen går jag på semester och på söndagsmorgonen öppnar jag grinden för alla som vill komma. Hoppas vi ses: Välkomna till Tages trädgård igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...