söndag 21 juli 2013

Grattis Cissi - du är vår vimpelvinnare!Då var utlottningen av flaggvimpeln avslutad, och vinnaren är Cissi som har den fina bloggen Lyckornas hem och trädgård. Grattis, en fanfar och en hel bukett av Tages finaste ringblommor till dig!


Här är fler bilder på min fina vimpel, som Erica på bagerica.se har sytt i mina favoritfärger svart, grönt, vitt och lila. Nu får du Cissi fundera på vilka färger du vill ha på din. Ett angenämt problem, hoppas jag! Maila din adress till mig så skickar jag den vidare till Erica. Alla härliga färger och mönster som finns att välja på hittar du härZinniorna blommar för fullt nu, och i år går de i rött, hallonrosa och vitt. Sorten heter 'Queen Lime Red' och jag är så nöjd med dem. Ja, och ni som följde mig förra sommaren, som var min första zinnia-sommar, vet ju hur jag föll pladask för dessa blommor. Nu ser jag fram emot att få plocka lika många buketter som i fjol. Då tog jag in de sista i oktober!


Solen gassar, bina surrar, fjärilarna fladdrar och jag är bara helt tokig i min trädgård just nu. Om en stund ska vi på kalas hos några fina grannar, och nu ska jag ut och plocka en fin bukett till en fin nybliven fyraåring. Ha en härlig söndag, och så håller vi tummarna för Pia och tjejerna i eftermiddag!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...