fredag 14 juni 2013

Mjukaste kvällsljus


Vilken kväll! Fredag, sommaren runt hörnet och barn som precis fått sommarlov. Idag slutade min stora tjej förskolan, och det blev ett tårfyllt farväl av hennes fina förskollärare. Nu ligger hela sommaren där framför oss, och sedan väntar skolan på henne. Kvällens runda med kameran blev känslosam, något som har slutat och något som börjar. Och som vanligt är det i trädgården jag sorterar mina känslor  bäst. Nu tar sommarblomningen fart efter ett helt dygns välkommet regnande, och stäppsalvian är så vacker i kvällssolen att den bara tar andan ur mig!

 Det är äntligen knopp i mina zinnior, och jag väntar spänt på årets första lilla godisblomma!

Mängder av knoppar också i mina 'Iceberg'-rosor, som jag har längtat efter dem.


 Den nedgående solen lyser genom doftfunkians vackra frodiga blad.


Strax intill går den första fingerborgsblomman i blom, den som jag sådde efter att ha besökt Åsa på Höjden förra sommaren. Hur har jag klarat mig så länge utan den?


 Se så fin den är där den står stolt mitt i skuggrabatten!


Lammöronen går också i blom nu.


 Liksom randgräset.

Lyckliga, lyckliga jag som kan njuta av detta precis när jag vill! Nu börjar en underbar tid, och trädgården och jag har ännu en gång tagit oss igenom en lång mörk vinter. Det kommer att bli en underbar sommar, det känner jag på mig!

Vill ni se ännu fler ännu underbarare bilder från min trädgård i kvällsljus, så titta in hos Anna-Karin. Tack fina nyfunna trädgårdsvän för att du visar mig min trädgård genom dina ögon! Så glad att jag har funnit dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...