tisdag 14 maj 2013

We're going up, up, up!

Nu har zinniorna fått flytta ut i barnens pallkragar och på bara några dagar har de verkligen satt fart att växa, trots lite kyligare dagar.

Det var förra året som ungarna fick varsin pallkrage att odla i och måla på, och de står så fint precis innanför grinden. Ja, lådorna alltså, barnen står inte still så ofta. Perfekt att gå ut och plocka sig en bukett när man vill, precis nedanför trappan.


Storasysters pärlplattor från förskolan har blivit fint sällskap åt de små plantorna. Årets zinnior heter 'Queen lime red', och förhoppningsvis är de så fina som de såg ut på fröpåsens bild. Hoppas nu de växer fort. Upp, upp, upp!


Tulpanerna 'Spring green' är som vackrast just nu. I höst ska jag sätta fler lökar, många fler!


Annars är det väldigt mycket Eurovision här i stan just nu, och jag hör till dem som tycker det är enbart härligt och jätteroligt. Det är verkligen folkfest i stan! Jag har sett varenda final sedan jag var i tioårsåldern, och så lär det fortsätta. Ser ni ESC-helikoptern som en prick mitt i bilden ovanför? Den cirklar över Malmö Arena just nu och vi bor bara ett stenkast därifrån. Igår hade jag turen att få se genrepet till den första semifinalen på plats i arenan och det var en mäktig show kan jag lova. Om en liten stund står Loreen på scen igen och sjunger sin Euphoria tillsammans med en massa fina barn från Malmö och Lund. Jag sitter spikad!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...