söndag 26 maj 2013

Och vinnaren är...Då var det söndag, och efter att ha blivit firad på mors dag med den här fina buketten och fått både finfrukost och vackra teckningar, var det dags för denna nöjda mamma att dra en vinnare i utlottningen av trädgårdsredskapen från Fiskars. Rätt svar på frågan om vilket år och vilken månad jag började blogga är juli 2011, och det hade alla minsann full koll på!

Vinnaren är Eva med bloggen Villa Vårgatan - stort grattis till dig!

Skicka ett mail med din adress till mig på tagestradgard@gmail.com, så skickas vinsten hem till dig så fort det bara går.

Hur utses vinnaren? Det kanske är någon som undrar, och jag har alltid gjort på samma sätt när jag har haft utlottningar. Jag lägger in alla medverkande på en numrerad lista, och sedan använder jag den fiffiga slumpgeneratorn som får ta fram ett vinnande nummer. Mycket smidigt!

Jag vill tacka alla som var med den här gången för era fina kommentarer! Det är roligt att få veta lite mer om er och väldigt kul att så många av er har följt mig så länge. Ni kan se fram emot en ny utlottning när det börjar dra ihop sig till 2-årsjubileum. Och nu vet ni ju när det blir, eller hur?

Ha en fin söndag allihop och en extra fin dag önskar jag alla mammor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...