torsdag 18 april 2013

Jag hinner inte med!


 
När jag gick till jobbet i morse blommade irisarna fortfarande. När jag kom hem hade de blommat över och tulpanerna hade tagit över istället. Hur fort kan det gå egentligen?
 
På bara ett par dagar har gräset gått från brunt till grönt och små bara barnfötter har redan provsprungit det i solen. Det är snart sommar, men det är knappt att det går att förstå efter den här vintern som aldrig ville ta slut.


Hej lilla allium-knopp, välkommen opp!


Mini-pionen, röd och grann, kikar fram.


Det är bara påskliljorna som känns lite sena...

Ett glatt rabarberblad som gottar sig i pallkragen på en bädd av hästgödsel. Det är nästan så man hör hur det prasslar medan det vecklar ut sig, så fort går det.

 
Och så ännu en bild på älskade kejsarolvonet. Tack för alla era fina kommentarer om det, och välkomna alla nya följare. Det är så kul att fler och fler hittar hit till Tages trädgård, och jag hoppas ni ska trivas.
 
 
Imorgon är det fredag igen och sedan väntar ännu en trädgårdshelg på oss. Förresten, borde inte trädgårdstokar få ledigt några veckor så här års? Det är ju ändå så svårt att koncentrera sig när det kliar i hela kroppen av trädgårdslängtan...
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...