fredag 12 april 2013

Blooming Friday: Lycka!

Dagens blommiga fredagstema är lycka, och för en trädgårdstok som jag är tillvaron full av lyckliga små stunder just nu när alla knoppar tittar upp, kvällarna är ljusa och koltrasten sjunger. Jag tror att den största lyckan finns i de små stunderna och försöker varje dag att ta fasta på dem. Som idag. Det är fredag, en hel helg väntar på oss och vädret ska bli fint.

I helgen ska jag vårgödsla trädgården, börja väcka gräsmattan, köra högtryckstvätt på uteplatsen, skura det andra trädäcket och förhoppningsvis så sallad i mitt nya lilla drivhus. Samt dricka utekaffe och umgås med mina fina grannar. Mer än så behövs inte för att jag ska känna lycka. Vad tror ni förresten, är trädgårdsfolk lyckligare än andra?

För er som studsar till när ni ser bilden och tänker: Herregud, har rabarbern kommit så där långt i Skåne? Svaret är ja. Men 2012. I år har den precis stuckit upp sina röda små horn i rabatten. Det blir ingen paj än på ett tag... Fast visst blir man glad av att se bilden? Snart!

Önskar alla en finfin fredag! Här får ni en lyckolåt att sparka igång helgen med. Och en fantastisk video som i alla fall gör mig glad! Den har några år på nacken nu men tål att ses igen...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...