söndag 3 mars 2013

Ääääääääntligen!!!

Nu är våren här på riktigt! Och vi har haft årets första riktiga utedag här i Malmö, ja, vi har just kommit in efter att ha varit ute sedan klockan tio i morse. Sex plusgrader och strålande sol har vi haft här hela dagen. Och alla har vi njutit lika mycket, såväl föräldrar som barn och katt. Helt enkelt underbart!


Sekatören har vilat färdigt i förrådet och har fått komma ut i solen och jobba hårt idag. Finns det något härligare än att få gå loss riktigt ordentligt på gamla nedvissnade perenner? Sopat pergola och uteplats har jag också gjort, samt planterat årets första utekruka på trappan.


Lika glad som mamman var med sekatören var dottern som svischat omkring på sin rosa cykel hela dagen.
Korvgrillningspremiär för i år blev det också. Och så utekaffe på det. Bättre än så blir det inte en söndag i mars!


Fåglar som sjunger, barn som leker, solen som värmer... Så mycket lättare allt känns helt plötsligt. Äntligen vågar jag tro det. Vintern är slut. Vintern är slut!!!

Efter en sån här dag finns det nog bara ett sätt att tillbringa kvällen. Det har blivit dags att beställa luktärtsfrön! Och sedan somna sådär skönt som man bara sover efter en heldag ute, med rödblossiga kinder. En riktig lyckodag för en trädgårdstok!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...