onsdag 9 januari 2013

Pippi som piggar upp!

Regn, regn, regn, dimma, dimma, dimma. Aargh, jag är trött på det här nu, vill bara ha vår! Men där är vi ju inte riktigt än, så medan de dyngsura fingervantarna torkar och värmeljusen brinner fördriver jag tiden på Bloglovin bland alla mina favoritbloggar där. En av dem är DosFamily, där inredaren Isabelle McAllister och fotografen Jenny Brandt bara öser ur sig en massa helsköna idéer.

Häromdagen tipsade de om de här underbara växtstöden med pippi i toppen.Åh, jag blir bara så himla glad av sånt här! Några gamla bortglömda porslinsfåglar från en loppis som får sig en omgång sprayfärg och sedan får flyga upp och sätta sig på en svartmålad pinne. En skruv i botten som håller dem på plats, och svisch så är det klart! Det är återvinning och kreativitet när det är som bäst, tycker jag. Dessutom passar dylika projekt utmärkt för en otålig själ som jag!

Kika in hos Isabelle och Jenny, där finns massor av inspiration att sörpla i sig av medan vinterslasket sakta får ge vika för våren där ute. Och imorgon är det torsdag och snart så är det helg. Tror bestämt jag ska pyssla lite då!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...