onsdag 31 oktober 2012

Hösttrötthetens tid

Snart november, bara några timmar dit. Tiden går så fort, veckorna rinner förbi och jag bara åker med så gott jag kan. Huvudet fullt av annat än trädgård, sommar och sol känns långt borta och det börjar bli grått runtomkring oss. Jag somnar som en sten om kvällarna och saknar ork att blogga som jag skulle vilja. Men imorse, då var himlen alldeles rosa. Och jag sprang tillbaka in trots att jag hade bråttom till jobbet, bara för att ta de här bilderna.

Där är du ju, min trädgård. Vilar och väntar. Skickar med mig en dos energi på färden, tar emot mig när jag med trötta steg kommer tillbaka genom grinden. Då är det redan mörkt, men bara vetskapen om att den finns där är så skön.


Trädgården känner inte till begrepp som otålighet, förväntningar eller besvikelse. Eller stress. Den bara är och den bara ger. Men hur är det med er bloggläsare? Har ni tålamod med mig även när jag inte skriver så ofta? Finns ni kvar därute i mörkret trots att jag inte kan se er? Jag hoppas det, och jag hoppas att det är fler som låter tempot gå ner lite och låter inläggen bli lite färre så här års utan att det måste betyda att man tappar alltför mycket. Det finns en tid för allt och just nu är hösttrötthetens tid.  Men snart stundar en långhelg och då ska här minsann bloggas! Det finns ord därinne som vill ut... och löv som behöver räfsas. En oslagbar kombination för den som hittar sina ord i trädgården. Vänta några dagar bara, sen kommer dom!

Ha en fortsatt fin vecka så länge, och jag hoppas att ni som har höstlov har riktigt härliga dagar!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...