fredag 19 oktober 2012

Blooming Friday: Upp & Ner!

Fredag, äntligen fredag! Här råder rena vårvädret, 15 grader, milda vindar och sol. Utelunch och lek i trädgården när vi kom hem, vilken start på helgen! Och att det är vår i luften passar ju dagens blommig fredag-tema, som är upp & ner, alldeles perfekt. För en sådan här dag kan man undra vad det är för årstid egentligen?Uppochnervända världen råder även i häggmispelhäcken, där det visst också är vårkänslor som råder. En skir vit blomma mot den blåa himlen - vore det inte för det röda höstlövet i bildens ena hörn skulle man kunna tro att det var maj och inte oktober. 

Men sedan när jag ser att min enda överlevande höstanemonplanta äntligen börjat blomma, ja då är jag tillbaka i höstverkligheten igen. Och där är ju skönast att vara precis just nu.


Elefantgräset är vackrare än någonsin i oktobersolen. Men det är inte lätt det där med skärpan. Kanske blir det lättare efter den här helgen? För imorgon väntar en efterlängtad kursdag med duktiga fotografen Sophia. Det ska bli så roligt!

Och så har mossan spritt sig precis så där snyggt som jag hoppades i skarvarna mellan betongstenarna. Mycket nöjd är denna nörd över detta! Och om helgen börjar så här bra, vad kan den då inte bära med sig för roligheter? Det återstår att se, men först väntar en lugn skön fredagskväll. Jag skickar med er en härligt skön gammal låt att kicka igång helgen med.

Ha en skön fredagskväll allesammans!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...