fredag 28 september 2012

Blooming Friday: Tro, hopp och kärlek

När du skapar en trädgård lägger du ner en del av ditt hjärta, dina tankar och din själ. Då blir det som växer och blommar där en del av dig själv. 

Jag tycker dessa vackra ord passar så bra till dagens Blommig fredag-tema som är Tro, hopp och kärlek.  Och det är ju det som är själva fundamenten för trädgårdslivet. Tron på växtkraften, hoppet om en ny vår och den eviga kärleken till den där gröna plätten vi fått till låns att njuta av och vila i. 

Jag vill illustrera dagens tema med att visa hur den röda solhatten 'Magnus' har utvecklats under sin första sommar. Ett eget litet mirakel, där i min rabatt.Citatet ovan av Pam Brown är hämtat från den sötaste lilla pytteboken om trädgård, full av kloka citat från hängivna trädgårdsälskare.

Nu ska jag titta in hos Hélena för att läsa alla fina tolkningar av temat. Och så är det hög tid att njuta av fredagen! En liten bokmässe-rapport kommer imorgon. Dessutom väntar ett trädgårdsäventyr av det lite ovanligare slaget, för imorgon gör jag Johanna sällskap i hennes monter på Nya Skånemässan. Kom gärna förbi och säg hej om ni är där!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...