torsdag 26 juli 2012

Månadsbild juli

Jag kör på med min egenuppfunna lilla tradition (läs glömska) att publicera mina månadsbilder i slutet av månaden istället för i början. Så här ser det ut hos oss i slutet av juli och på årets kanske varmaste dag.Det växer vidare som bara den i den nya rabatten och den ser inte längre så kal ut. Elefantgräset är i år högre och frodigare än någonsin, men så har jag också kommit ihåg att gödsla det i år. Magnolian har totalt drunknat bland alla snabbväxande perenner och jag måste nog hitta en ny plats för den. Det kommer den nog inte att gilla, men å andra sidan verkar den ändå inte trivas något vidare där den står nu.

Ungarnas nya pool pryder ju verkligen sin plats, liksom den stora sacco-säcken i den mest illande orange färgton man kan tänka sig. Den har tillhört min syster som skänkte den vidare till sina överlyckliga små syskonbarn som älskar att mysa där. Ja, det har även hänt att Tage dragit sig tillbaka dit och somnat... Mamman är kanske inte lika förtjust över dess storlek och färg men vad gör man inte? (Jag ska dock erkänna att den är grymt skön att ligga i!). Om ni lyckas slita blicken från denna färgklick hoppas jag att ni noterar gräsmattan. Ja, vi har faktiskt något som ser ut som en sådan igen, hurra! Man kan ana några mindre kala fläckar här och där, men annars är det svårt att tro att det bara var en enda lervälling här efter bygget i vintras.  Värd att notera i denna bild är också en kvaddad glittrig rockring som ligger framför säcken. Ni skulle bara veta vilka trauman som utspelat sig med denna i huvudrollen. Say no more...

Annars har jag tillbringat större delen av den här dagen i en av solstolarna ni ser där under plommonträdet. Först framemot kvällen kvicknade vi till och åkte till stranden för kvällsdopp och picknick i solnedgången. En alldeles underbar kväll, hoppas vi får fler sådana.

Kram på er från

3 kommentarer:

 1. Så snyggt det har blivit!!! Verkligen lyckat!
  Och poolen och rockringen och saccosäcken och trehjulingen... Det ser ut exakt på samma sätt på min runda gräsmatta just nu. Fast utan trehjulingen, den sålde jag på Blocket igår haha.
  Men visst är det underbart när barnen kan njuta av och ha kul i trädgården de med?!

  Kram, Eira

  SvaraRadera
 2. Superfint! Det är kul med månadsbilderna där det faktiskt blir stora förändringar för var månad. Fast det tycker man ju ofta inte själv när man är "mitt i det". Spaljen med bänken gillar jag mycket :)

  Önskar att jag själv var så strukturerad att jag tog månadsbilder (i början eller slutet av månaden ;)). Nästa år kanske.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 3. Härlig månadsbild! Det har verkligen växt till sig hos dig, så fint. Och nu måste jag verkligen ha elefantgräs:). Så snyggt!
  Hanna, jag tycker det vore så roligt att träffa dig! Men tyvärr tror jag inte att vi är hemma den 3 aug. Vi är på landet i Heestrand nu och Daniel åker hem till Gbg på söndag kväll för att börja jobba. Jag och William stannar kvar här. Om det blir ändrade planer eller att jag och W kanske åker hem med tåget så kan vi väl höras av! Om vi inte kan ses nu, så hoppas jag att det blir av en annan gång. Känns tråkigt om vi missar varandra, men så är det ibland:)).
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...