fredag 13 juli 2012

Ettårsjubileum med utlottning!

Idag är det exakt ett år sedan denna blogg såg dagens ljus. Tiden går helt klart fort när man ar roligt! Den 13 juli 2011 var en regnig semesterdag och som gjord för att starta en blogg. Jag hade funderat på saken ett bra tag, men ville vänta till semestern så att jag skulle ha gott om tid att komma igång och lära mig hur allt funkade. Och jag blev mycket snabbt fast - det var ju ännu roligare än jag någonsin kunnat ana att blogga!

Så vad har då hänt under det här första blogg-året? Jo, först och främst har jag ju fått en massa bloggkompisar, och det är det jag är absolut gladast över. Flera av dem har jag haft glädjen att få träffa även i verkliga livet, och en har kommit att bli en riktigt fin vän. Jag har också blivit mycket bättre på att fotografera och har skaffat en egen systemkamera. Det trodde jag aldrig! Mer då? Jo, här kommer lite bloggstatistik. Hittills har jag...

  • Skrivit 258 inlägg 
  • Fått drygt 150 följare... 
  • ...och 2750 kommentarer
  • Haft drygt 30800 besökare... 
  • ...och 77000 sidvisningar!

Det är faktiskt helt otroligt! Tänk att så många vill läsa det jag skriver och engagerar sig så mycket. Tack snälla ni, jag uppskattar verkligen vartenda ord ni skriver!

För att fira ettårsdagen tänkte jag ha en liten utlottning igen, den här gången med två priser i potten. Jag lottar ut två söta plåtburkar som jag köpt på Plantskolan i Vellinge. Den första burken är lite större och blåprickig med fint ugglemotiv på locket.


Den andra är lite mindre och gulprickig , men med lika gullig uggla.


Ni kan vara med i utlottningen med upp till tre lotter:

1 lott: Skriv en kommentar till detta inlägg

2 lotter: Skriv en kommentar och bli följare av min blogg (är du redan följare räknas det såklart som en lott)

3 lotter: Kommentera, bli följare och länka från din egen blogg med bilden nedan

Vinnarna drar jag den 20 juli. Lycka till, och tack igen för att ni läser min blogg och gör mig så glad med era kommentarer, goda råd och uppmuntran!

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...