lördag 26 maj 2012

Nya spaljéväggen på plats


I går kväll kom spaljén på den nya uteplatsen på plats, min fina make är minsann en hejare med såg och hammare! Så nu är det nästan helt färdigt, det enda som återstår är att få eluttag inkopplat för belysning och vattenpump till zinkbaljan.

Konstruktionen är densamma som på de tidigare spaljéerna vi byggt, och vill du veta hur man gör så finns beskrivningen här. Vi har planterat murgröna och en storblommig vit klematis som står direkt i gruset.Hoppas att klematisen ska trivas trots att den blev brutalt flyttad just när den skulle till att blomma. Hade den i en pallkrage i fulhörnet innan, men där ska det växa indiankrasse nu, så den fick maka på sig. Tycker att den är så fin med sin lila mitt mot det vita. Har dock ingen aning om vilken sort det är eftersom jag råkade slänga lappen...

Det är en varm dag här i Malmö, men lite molnigt och kvavt. Vi laddar för kalas i eftermiddag, gissa vem som fyller år?

Jo, det är Tage som blir tre år på måndag. Vi tjuvstartar idag, mormor och morfar är på väg, vimplarna är upphängda och vi har laddat med maränger, strössel, godis och glass i stora lass. En glasstårta i form av ett slott är beställt, och förväntan är stor. Hoppas att ni alla får en skön eftermiddag, för det tänker vi ha!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...