onsdag 2 maj 2012

Är du en vindspels-vinnare?

Ännu en underbar varm vårdag! Det är så härligt att se hur alla lever upp i solen, såväl människor som växter och djur. Själv har jag pysslat hela eftermiddagen, var en sväng till plantskolan och har fixat bland krukorna i min pergola. Jag skulle egentligen bara köpa några bolltistlar till "fulhörnet", men kom visst hem med två nya tomatplantor också. Plus här lilla skönheten...En mörkbrun akleja, 'Chocolate Soldier', som tillfälligt fått flytta in i min söta tekopps-kruka innan den får en plats någonstans i rabatten. Visst är den fin?

Pionerna har kommit en bra bit längre än sist jag visade dem. I år stöttar jag upp dem med fina rostiga pionstöd från favoritstället Löddeköpinge plantskola. I bakgrunden är jätteramsen på väg att gå i blom.

Från Löddeköpinge kommer också mina fina små svävande fågelbad. Idag fick de komma ut i solen igen efter vintervilan.


Och i köksträdgården spirar det för fullt i den pallkrage där rödlöken bor.

Men nog om hur jag har haft det idag, för nu har det blivit dags att avslöja vem den förhoppningsvis lyckliga vinnaren av vindspelet är.

Det blev...

... Maria med fina bloggen Sabelhagens olivlund. Stort grattis till dig och tack till alla som ville vara med i utlottningen!Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...