torsdag 26 april 2012

Som sockervadd

Malmö visar sig verkligen från sin vackraste sida just nu. Parkernas stad gör ingen besviken så här års med mängder av blommande träd och buskar och vita och rosa skyar så långt ögat når... Jag delar gärna med mig lite, så här kommer en glimt från ett regnigt Malmö fullt av rosa fluff.


Förresten, idag fyller en av mina favoritbloggar, Trädgården på Höjden, ett år! Redan första gången jag hamnade där fastnade jag för alla vackra bilder och inspirerande och välskrivna texter. Dessutom visade det sig att bloggägaren Åsa och jag hade mycket mer än trädgård tillsammans, och jag är så glad över att ha fått möjligheten att hitta en ny vän i henne. Titta in på hennes fina blogg och passa samtidigt på att vara med i utlottningen av en kalasfin hängmatta. Grattis Åsa, till ett fantastiskt första blogg-år!

 Ha en fortsatt fin torsdag allesammans!

Kram från

7 kommentarer:

 1. Nämen, tack ;-) Och tack för de fina fluffelifluffbilderna. Lika magiskt varje år.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra körsbär! Snart har vi i Stockholm kommit så långt, snart.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Verkligen vackert! På min bilfärd hem åker jag förbi ett jättefint hus med ett träd som har en sky av rosa blommor och det kliar i foto fingrarna, funderar att knacka på och fråga om man får lov:-)

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 4. Åh, det är verkligen vackert med körsbärsblomningen. Jag får nog ta en tur till Malmö snart...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Malmö, ligger det i Spanien? Eller?
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 6. Härliga och vackra bilder du har!

  Att finna vänner är inte så lätt alla gånger, inte som vuxen i alla fall. Många bloggare verkar vara väldigt trevliga tycker jag.

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder, njuter just nu av blommande krikon i min trädgård, så det är på gång även här! Ha en skön helg!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...