lördag 3 mars 2012

Jag, en turgumma?

Den här veckan har jag vunnit inte mindre än två blogg-utlottningar! Som det inte vore nog med att få gå på trädgårdsmässa helt gratis genom utlottningen hos Jens (mer om det här) så gick jag och vann en sån här stilig växtlampa från Lumières igår. Den kan man man använda både för krukväxter på vintern och plantuppdragning på våren, och är precis vad jag behöver!


Nu kan mina taniga små frösådda bebisplantor äntligen få ordentligt med ljus och slippa bli så rangliga. Jag blev jätteglad för denna fina vinst och ser fram emot att få paket så småningom. Frågan är vad som händer härnäst, är det kanske dags att köpa en trisslott? ;) Det är så roligt med bloggutlottningar tycker jag, oavsett om man vinner eller inte. Ännu roligare är nästan att själv lotta ut något, och jag hoppas kunna ha en egen utlottning snart igen.

Annars har det varit en allmänt rörig dag idag där inte så mycket blev gjort i trädgården. Men trevligt besök har vi haft och många små gröna blad har siktats i rabatterna. Kaukasisk förgätmigej, akleja och jättedaggkåpa, alla sticker de nu upp ur jorden. Imorgon ska jag försöka fånga dem på bild också!

Hoppas ni har en finfin lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...