lördag 4 februari 2012

Present till mig själv

Ibland är man värd en present. En helt vanlig dag i en helt vanlig tråkig vintervecka, när det känns långt till vår och värme och är lite halvfruset i kropp och själ - om det är någon dag man kan få ge efter för impulser så varför inte en sådan dag? Skulle ut på stan för ett jobbärende när jag plötsligt befann mig med den kalla näsan tryckt mot Formargruppens skyltfönster. Där finns så mycket fint, och mer än en gång har jag stått där och beundrat Heidi Hirengens vackra keramik. Och vad fick jag se nu - hon gör amplar också! Och därmed var det kört, den här söta lilla skapelsen blev hastigt och lustigt min. En present till mig själv, en helt vanlig dag - because I'm worth it! :)


En liten primula i och plötsligt känns rysskylan därute lite mindre kall och mitt vintertrötta jag lite piggare.


Jag gillar verkligen Heidis keramik, som är ljuv och tuff på samma gång. Och full med söta och finurliga detaljer, som den här fjärilen i lilla ampelns botten.

För övrigt är det en strålande vacker vinterdag här men kall, ack så kall. Vi har just avverkat ett barnkalas och det känns som jag haft huvudet inne i en torktumlare. Trött och lite matt ska jag nog lägga mig och bläddra i trädgårdstidningar ett tag. Kanske börja skissa på hur vår nya trädgårdsgång ska ligga. Eller kanske ännu hellre slumra till en stund...

Jag hoppas att ni njuter av lördagen, av solen, ljuset och den härliga helgkänslan!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...