torsdag 16 februari 2012

Morgonstilleben

Mitt bland alla mina motstridiga känslor just nu kunde jag inte låta bli att skratta när jag såg detta. Så här såg  vårt soffbord ut nu i morse och jag bara måste ta en bild av det. Ett dokument över en småbarnsfamiljs vardagsmorgon, där varje föremål placerats så att man nästan tror att det är arrangerat. Så är dock inte fallet, och då blir det ju bara ännu roligare.


























Från vänster ser vi först en prinsessdagbok med topphemligt innehåll, därefter mammans trädgårdslektyr (notera antalet postit-lappar i perennlexikonet, här är visst någon som drömmer om våren), Tages Blixten McQueen-bil och dennes namnlöse lila kompis, en kopp kallt kaffe, några konstnärligt arrangerade gurkskivor, två mackor i olika ätstadier, en Ikea-ljusstake som blivit pimpad med ett armband av äkta diamanter och sist men inte minst en söt ljuslykta som skänkts till modern i familjen av en mycket kär och ovanligt omtänksam kollega, när höstmörkret var som allra mörkast. Så kan en torsdag i februari se ut i en alldeles vanlig och samtidigt alldeles unik familj i sydvästra Skåne.

Jag vill tacka för era fina kommentarer på gårdagens inlägg. Allt stöd och positiv feedback som strömmar mot mig här på bloggen betyder så mycket. Tänk om jag anat vad jag satte igång för positiva krafter när jag startade bloggen i somras, då hade jag nog kört igång för länge sedan.

Och så har jag fått flera nya följare igen, det är så roligt att ni hittar hit. Välkomna ska ni vara, och kanske alldeles extra mycket till dig John, som har en trädgård långt borta vid Lake Michigans strand och som på något sätt hamnade här hos mig. Gardening certainly unites people!

Var rädda om er, idag och alla andra dagar!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...