söndag 12 februari 2012

Månadsbild februari

Så kom det ett riktigt snöfall över Skåne till sist. I morse såg trädgården ut så här...


...och bara några timmar senare så här. Här kan ni se att gräsmattan har en delvis rund form, som i vår ska bli en full cirkel när vi fortsätter våra projekt. Den ska omges av en stor ny rabatt längst ner till höger i bild och jag funderar en hel del på hur den ska se ut.


Jag är ingen vidare snöfantast men just idag blev jag ändå glad över snön. Tack vare den har vi kunnat mysa inne hela dagen och jag har bara njutit av stillheten och av att få vara nära mina fina ungar. En brasa i kaminen, Lejonkungen på tv:n och två små trötta barn som gosar ner sig i soffan hos den ännu tröttare mamman. Bättre blir det inte.

Idag har jag också fått en award av Maria som har en av mina favoritbloggar, Sabelhagens olivlund. Tack, så glad jag blir!


Maria är en av mina finaste bloggvänner och det känns som jag känner henne fast vi aldrig setts. Ni som inte tittat in hos henne än - gör det! Nu i vinter visar hon en massa små inredningsprojekt från sitt vackra hem, som är så inspirerande.

Jag väljer idag att inte skicka vidare awarden till fem andra bloggare som egentligen ingår i utmärkelsen. Istället får alla mina läsare dela på den, tack för att ni hänger här, för all er uppmuntran och tålmodiga svar på de många nybörjarfrågor jag ställer. En extra liten blinkning till mina nya följare - varmt välkomna ska ni vara.

Nu dags för sagostund. Ja, den här söndagen fortsätter att gå i mysandets tecken och jag vill ta vara på varje sekund av den. Så: Dags att grabba Mamma Mu-boken och hoppa i säng...

Men först ett litet tillägg. Whitney Houston var en av mina tonårsidoler och det är så sorgligt att hon är borta, alldeles på tok för tidigt. Här är min favoritlåt med henne som jag gillat sen jag hörde den första gången som fjortis. Spelade den om och om igen på min gamla kassettspelare. Jag tänker minnas henne som hon var då, i sin glans dagar. Vilken röst!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...