torsdag 2 februari 2012

Fler fröpåsar!

Tur att man har kollegor som också är trädgårdsnördar och som kan introducera en frönovis i Konnässörsklubbens spännande värld. Dagens leverans:

Svansborstgräs Pennisetum macrorum 'White Lancer'


Gillenia trifoliata
Bild lånad från odla.nu
Prärielök Allium cernuum


Någon som har erfarenhet av att fröså någon av dessa? Bara namnet Konnässörsklubben inger respekt tycker jag. Är detta nybörjarfrön eller är det någon särskild ritual eller trollformel jag bör känna till för att få dessa exklusiviteter att gro?

För övrigt är det ju så kallt så kinderna liksom fastnar när man cyklar. Hatar att cykla på vintern, men gör det ändå för att det är det enklaste sättet att ta sig till jobbet. Men till helgen, då ska jag minsann kura inne och våga vägra gå ut. Så det så! Fredag imorgon igen, tänk vad fort veckorna går ändå!?

Förutom kylan har jag haft en riktigt bra dag idag. Jag har ätit lunch med en vän jag inte träffat på många år och ni vet hur det är när man bara kan ta upp tråden där man slutade, som om man hade setts senast i förrgår och inte 2003. Fantastiskt! Och hon är också fantastisk. Går och lägger mig glad! Men ska jag orka så något först kanske?

Torsdagsfunderingar från 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...