fredag 13 januari 2012

Blooming Friday - I centrum

Då var det fredag igen och vips har också nästan halva januari passerat! Våren väntar där framme runt hörnet, det är härligt att tänka på när nordanvinden viner som den gör idag. Soligt men svinkallt!

Dagens tema hos Katarina med bloggen Roses and Stuff är Centrepiece. Jag började fundera på vad som egentligen är kärnan, mittpunkten i mitt trädgårdsliv och kom fram till att så här års är det helt klart alla de drömmar och fantasier man har om kommande projekt och planteringar. Det är helt underbart att läsa runt i trädgårdsbloggarna just nu, där det diskuteras fröbeställningar, ritningar på nya rabatter och årets trender bland såväl växter som utemöbler för fulla muggar. För min del egen del börjar jag som jag skrev i förra inlägget att längta efter att läsa trädgårdsböcker igen efter några mörka månader med deckare och annat. Nu är tid att spana på vad som är på gång i vårens utgivning och återvända till mina favoriter. Därför får en bild på min bokhylla illustrera min tolkning av dagens tema.


Det här är helt klart en central plats för mina trädgårdsdrömmar och en ständig källa till viktig information. För det är ju helt klart så att ju mer man lär sig om någonting, desto roligare blir det! Så passa på att ta en titt bland mina bokfavoriter, kanske får du tips om något du inte läst? Med förbehåll att en rätt stor del av mina favoriter just nu ligger i en trave bredvid sängen...

Jag vill idag också passa på att tacka Mia med fina bloggen Trädgårdstoken för den fina award jag fått. Så gulligt av dig och så glad jag blev över att hamna bland dina älsklingsbloggar. Tusen tack!


I denna fina utmärkelse ingår att ge awarden vidare till fem av sina egna favoriter. Jag är medveten om att några av er kanske redan fått den här och skickat den vidare, men jag vill ändå på detta sätt visa min uppskattning för alla era fina inlägg som berikar min tillvaro så mycket. Tack för att ni finns och för all inspiration, all igenkänning och alla leenden framför skärmen ni sprider!

Så med det sagt - in och läs och inspireras hos de här sköna bloggarna:


Ha nu en skön fredagskväll allesammans, det tänker jag ha!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...