torsdag 19 januari 2012

Är det så dags nu?


Så här det ut utanför mitt fönster ikväll. Mörkt, mörkt, mörkt och snöblandat regn som vräker ner. Det här är faktiskt så nära snöfall vi kommit här längst nere i söder den här vintern. Jag ska inte säga att jag på något sätt saknat snön, tvärtom. Hade hoppats att vi kanske skulle slippa helt och hållet och liksom snabbspola förbi alltsammans. Suck... Men okej, snö i januari är kanske inget att gnälla över. Fast ändå är det just det jag gör!

Sådana här kvällar är det guld värt att ha ett jobb som jag. Att kunna låna hem alla möjliga och omöjliga trädgårdsböcker, se om de är nåt, bläddra lite förstrött och är det inget som fastnar är det bara att lämna tillbaka. Just ikväll tänkte jag gosa ner mig i sängen, ignorera slasket utanför och ägna mig åt det här praktverket istället.


Stor, tung och maffig är den, denna bok. Precis en sån som jag troligtvis aldrig hade köpt själv men som är så njutbar att bara bläddra i. Bilderböcker för vuxna, som gjorda för att drömma sig bort från regn och rusk.

Tusen tack fina ni för er hjälp i vallmo-jakten! Två minuter tog det, så hade ni löst min gåta. Vilka hobby-specialister det finns därute! Och som om det inte vore nog kommer dessutom snälla Helena skicka frön så jag kan så alldeles egna ljuvliga lila opium-vallmor. Jag blir så glad för att du delar med dig! Tittar in hos Helena och hennes charmiga boxer-kille Sigge gör du här. Kul också att läsa om era tips för en lyckad sådd. Jag läser och lär!

Jag vill också tacka I love fruktsallad för den fina awarden. Så kul att du har hittat hit och att du gillar det du läser! Jag har fått awarden en gång tidigare och tyckte det var jättesvårt att välja ut fem bloggar bland alla fina jag läser att skicka vidare till. Därför kommer jag att avstå från det den här gången, och ger den istället till alla mina läsare som ger mig så mycket positiv feedback. Tack alla!
Ha en fortsatt fin kväll, sov så gott och när ni vaknar är det fredag, tjoho!

Kram från

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...