söndag 11 december 2011

Väntan och smörsång

Tredje advent och den sista söndagen i byggstöket! Nedräkningen är nu inne på de sista skälvande dagarna, och snart snart snart är det klart. Så förhoppningsvis är detta ett av de allra sista inläggen med bilder av den här typen.
Ja, snart är ställningarna ett minne blott. Jag kanske rentav kommer att sakna dem? Avtecknar de sig inte rätt snyggt mot himlen? ;) Fast nej, sakna dem lär jag inte göra. Nu är det istället tid för drömmar om de nya rummen. Jag har ägnat min lediga tid i veckan som gått åt diverse inköp av lampor, kuddar och annat. Gissa om det kliar i fingrarna när kassarna står och väntar och så kan jag ännu inte göra något. En mild form av tortyr för en inrednings- och pysseltokig person...

Jag tar och bjuder på en bild av vårt kommande sovrum så länge. Ska vi verkligen kunna sova där redan om en vecka ?
Ärligt talat har vår byggfirma en hel del kvar att göra i veckan som kommer. Lister ska spikas, eldosor ska monteras överallt, hallen ska målas, badrummet ska kaklas... och sist men inte minst ska ställningarna monteras ned och trädgården ska städas från allt byggmaterial. Hinner de? Det återstår att se... Under tiden drömmer jag vidare, möblerar i huvudet och njuter av att den beige-grå nyansen vi valde till sovrummet blev precis som jag hade hoppats.

Och i brist på ett välstädat och julpyntat hem får jag väl vidare bland alla härliga smöriga julsånger istället för att komma i stämning. Kan någon motstå Last Christmas? Jag har älskat den låten sedan jag hörde den första gången och var ett stort fan av Wham då det begav sig. Hela mitt tonårsrum var tapetserat med bilder på George Michael med härligt slingat och 80-talsfluffigt hår. Underbart, jag tröttnar aldrig på den!Ha ännu en skön adventssöndag, och missa inte chansen att vara med i min utlottning. På torsdag kväll drar jag vinnaren!


Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...