fredag 30 december 2011

På årets näst sista dag...

...kan jag konstatera att i trädgården är det både senhöst och tidig vår på samma gång. Men någon vinter syns det inte skymten av!

Mitt kära hybridkejsarolvon står i blom med de ljuvligaste rosa blomklasar och doftar så gott. En liten tant som bor här i området stannar till och luktar på det varje dag när hon går förbi, och jag är så glad att jag planterade det precis vid grinden så att alla som passerar kan få njuta av det. På köpet har vi ju lärt känna varandra, den söta lilla damen och jag, tänk vad trädgårdsintresse kan förena människor!Samtidigt som olvonet är först ut bland vårens blommor är det fortfarande knopp i mina rosor... 

...och i den nya rabatten blommar vintergrönan.
I samma rabatt tittar samtidigt de första snödropparna upp. Vad ska man tro - alla årstider på en gång?
Jag vill nu passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! 

2011 var året då jag tog steget och skapade min egen blogg, och det var ett av det gångna årets bästa beslut. Så mycket positivt som kommit ut av det, så många fina trädgårdsälskare jag lärt känna. Ni betyder jättemycket för mig!

2012 ser jag fram emot att få färdigställa min nya rabatt och få tillbyggnaden slutförd även utomhus med ny yttertrappa och nymålning av husgrund och de gamla fönstren. Det nya året inleds med ytterligare några lediga dagar som jag tänker tillbringa i goda vänners sällskap, samt en och annan stund med näsan långt nere Impecta-katalogen. Det har varit ett jobbig höst och nu ser jag fram emot våren, då ljuset snart ska återvända och dagarna bli längre i takt med att kliet i de gröna fingrarna bara ökar. Snart, snart är vi där! 

Hoppas ni alla får en riktigt fin nyårsafton och en bra start på det nya året! 

Kram från 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...