tisdag 8 november 2011

Vardagsmirakel

Det är faktiskt lite tuffa tider just nu. Att bo i ett bygge är bara en av många saker, de senaste dagarna verkar det inte vara nån hejd på eländet. Tråkiga händelser som har en tendens att hopa sig, ja just nu är det lite mörkt både ute och inuti.

Desto roligare med en trädgårdsöverraskning från helt oväntat håll. Från några kära kolleger fick jag en plastpåse från Biltema med några trassliga små plantor i. De ser kanske inte så mycket ut för världen nu, men vet ni vad det är?


Kass mobilbild visserligen men ändå... Jo, gåsahalsar! Eller som de kallas i resten av Sverige utom Skåne: Vitlysing. Som stod på min trädgårdsönskelista. Hur kunde de veta? Eller läser de min blogg i smyg kanske? ;) De är ju så fina dessa perenner med sina vita lite hängande blommor och jag hoppas de ska trivas hos mig.


Bild lånad från Allt om Trädgård.
Så rakt igenom jätteglad blev jag över att få en sån present en särdeles grå och trist måndag. Det är som dom säger i reklamen: Plötsligt händer det! Och novembermörkret blev med ens lite mindre mörkt. I helgen greppar jag spaden igen, fast säsongen är slut och både jag och trädgården egentligen hade gått i ide... :)

Det är ju så lätt att göra en annan trädgårdsvän glad. Och att dela sitt trädgårdsintresse med andra är helt klart det roligaste som finns!

Tisdagskram från


- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...