torsdag 24 november 2011

Inget adventsmys här inte...

Så här dags på året fylls i stort sett varenda trädgårdsblogg med de vackraste adventskransar, lökplanteringar och annat julpyssel. Dock inte hos mig, som ni märker. Den senaste veckan har jag varit däckad i influensa och jag har inte varit utanför dörren sedan i lördags. Faktum är att det var länge sedan jag var så dålig, jag har verkligen inte kunnat göra något annat än att bara ligga i soffan. Min hektiska höst och all närkontakt med sjuka små barn tog visst ut sin rätt till sist. Det är alltså en förklaring till avsaknaden av adventsmys. Lägg till byggstök i form av plast för alla fönster, inget golv i hallen och hela familjen hopträngd i vardagsrummet - ja, jag vet inte ärligt talat vart jag skulle göra av adventskreationerna. Så jag väntar... och laddar för allt fix jag ska göra efter den 15 december istället.

Fast ett litet pynt har jag inte kunnat låta bli att hänga upp. Detta underbara hjärta från Walther & Co fick jag på posten av min fina syster, som såg hur jag stod och fingrade på det länge och väl i en butik när vi sågs senast. Dagen efter låg det i min brevlåda. Hon vet hur man gör någon glad! Notera särskilt hur snyggt det gör sig just mot puts-strimmig byggplast... ;)


Jag vill passa på att hälsa mina nya följare välkomna! Jag är så glad att ni läser min blogg, och jag lovar - snart kommer den att handla mindre om bygget och mera om trädgården igen. Tills dess njuter jag desto mer av allt fint som mina bloggvänner skapar. 

En fortsatt fin torsdag hoppas jag att ni alla får. Själv ska jag njuta av att vara feberfri!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...