måndag 28 november 2011

Det kom ett paket...

Huset står kvar! Vilken lättnad det var att komma upp i morse och se att det inte såg så illa ut därute som vi hade befarat. Jag som knappt vågade öppna dörren, var så säker på att det hade blivit skador någonstans på hus eller trädgård. Presenningarna som täcker bygget var förvisso i strimlor, men värre än så var det inte tack och lov.

Har jobbat idag efter en hel vecka hemma i sjuksängen och är jättetrött nu ikväll. Feber tar på krafterna, så är det bara. Men jag piggnade till när jag hittade detta söta lilla paket i brevlådan. Det kom från Charlotte med den fina bloggen Trädgårdsflow...


...och innehöll de fina korten som jag vann i hennes tävling. Både paketet och dess innehåll vittnar om Charlottes känsla för färg och form, och jag blev så glad!


Undrar vem jag ska skicka de vackra korten till? Kanske behåller jag dem rentav själv. Särskilt kortet med kronärtskockan på i förgrunden tycker jag är så fint. Tack igen Charlotte för att du förgyller min vardag!

Jag hoppas att få göra vinnaren i min egen utlottning lika glad, så passa på att vara med. Än är det gott om tid att delta och kanske bli den som får mata fåglarna med äpplen i det söta rostiga hjärtat i vinter!


Vill du vara med - titta in här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...