fredag 25 november 2011

Blooming Friday om trädgårdsfötter

Fredag igen och dagens tema hos Roses and stuff är Cold feet. Jag tänkte direkt på det här med trädgårdsfötter och på vad fötter som sitter på en trädgårdstok faktiskt får uthärda. Eller i alla fall mina, fast jag är ganska säker på att jag inte är ensam om att behandla mina trädgårdsfötter med viss likgiltighet.

Hela sommaren springer jag barfota, ut och in, på gräs och på grus. Jag brukar förvisso bry mig om mina fötter en del sommartid och skämma bort med fina nagellacksfärger och annat, men det är mest för att inte behöva skämmas alltför mycket när jag går i sandaler. Men sen är jag ju ute och gräver igen, trampar runt i jord och gegga, och oftast hinner jag inte få på mig skorna. Det är ju så mycket som ska hinnas med! För att inte tala om hur fötterna ser ut efter att man har klippt gräset barfota. Ingen vacker syn! Och kalla, ja det är mina stackars fötter också ofta medan jag springer ut i trädgårdstofflorna alldeles för tidigt på våren eller i den kyliga sensommardaggen, på väg mot något nytt projekt som jag bara måste göra precis just nu...

Någon bild på mina somriga trädgårdsfötter har jag inte, och tror att jag ändå hade velat bespara er den i så fall. Men väl ett avtryck av en smutsig och säkert lite frusen fot, som med bestämda steg vandrar på gången mellan trädgårdsskjulet och rabatten. Ja, det kan vara tufft att vara fot på en trädgårdstokig människa, men å andra sidan är stegen lätta! :)
Ha en riktigt skön fredagskväll!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...