måndag 17 oktober 2011

Sista rycket?


Klarblå himmel över trädgården och den stora byggnadsställningen igår. Är rätt trött på att bo i en byggarbetsplats nu, och har önskat både en och två gånger att jag satt på ett flygplan med destination "vart som helst utom mer byggdamm och hål i golvet". Ja, kanske på det plan som skymtar så symboliskt mitt i bilden ovan. Drygt halva byggtiden är dock avklarad nu, så nog ska vi väl fixa resten också. Intalade hon sig... ;)


Ännu en härligt solig höstsöndag hade vi ju och det är nästan svårt att tro att syrenen kommer att fälla alla sina blad inom en mycket snar framtid. Fortfarande grönt och fint både här...


...och där. Spansknävan är med in i det sista.


En sista envis uppstickare. Funkians alla blad är på väg att vissna bort, men ändå vill den blomma!


Även hybridkejsarolvonet har fått lite fnatt och slår till med några blommor, den som annars blommar först av alla tidigt på vårkanten. Kanske inte så konstigt att växterna blir förvirrade när sommaren varat in i oktober?


Men, men... hur det än är med den sköna höstsolen så vet vi ju att kallare tider väntar bakom knuten och att frosten ju redan gjort sitt intåg. Tur att det är isolering som står på bygg-agendan den här veckan. Hela gräsmattan är full, ja, nu blir det mössan på för vår nya övervåning!

Nu är det ny vecka och nya äventyr. Den kunde inte börjat bättre, för idag har jag fått paket från Anna med bloggen Vita rosor och förgätmigej, och i det låg min vackra vinst-quilt. Den är så otroligt fin och plötsligt känns byggstöket lättare att uthärda vid tanken på hur snygg den kommer bli i mitt nya sovrum sen. Snart, snart!

Inredningsdrömmande hälsningar från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...