fredag 28 oktober 2011

Blooming Friday - side by side

Jag har varit dålig på att vara med på Blooming Friday hos Roses and Stuff, och det är synd för det är ju så roligt att tolka ett tema. För att inte tala om hur kul det är att se alla andras tolkningar sedan!

Ibland är det teman som är lätta, och ibland desto svårare. Dagens tema är Side by side, och just idag fick jag faktiskt ett uppslag direkt!


Sida vid sida står de där, ungarnas Bobby Cars. De är ett stående inslag i vår trädgård och har varit så sedan dottern fick sin första lilla bil vid ungefär ett års ålder. Sedan dess har hon hunnit slita ut den och få en ny och bilparken har dessutom kompletterats med lillebror Tages vrålåk i blått. Storasyster har blingat sin med ett halsband runt ratten och Tage har blandat geggamoja på sitt flak. De tröttnar aldrig på att fara runt på trädgårdsgångarna på sina små fordon och ju mer lillebror nu får upp farten desto roligare har de!

För mig symboliserar den här bilden så mycket trädgårdsglädje. Min blogg handlar ju främst om mitt eget stora trädgårdsintresse, men trädgården är ju något som hela familjen njuter av och som berikar allas våra liv. Att bo i en storstad med tillgång till allt vad det innebär och samtidigt kunna få komma hem till lugnet som trädgården ger och kunna följa naturens växlingar, det är livskvalitet för oss. Och jag är lycklig varje gång jag bara kan öppna dörren och låta ungarna rasa ut till sin sandlåda och sina bilar, så lätt och så självklart. Men så är jag ju i själ och hjärta en riktig lantis!

Jag hoppas att ni alla får en skön och lugn fredagskväll. Här blir det tända ljus, Idol och värsta fredagsmyset!

Kram från
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...