torsdag 1 september 2011

September & sedum

Första dagen i september blev en hektisk en, och ikväll är jag ordentligt trött. Men några bilder på min fina sedum hinner jag nog med innan jag somnar. Liten kärleksört även kallad och nu börjar den precis att blomma, sist ut bland sina släktingar i min trädgård.


Den växer i en gammal damm som vi fyllde med jord och planterade stenpartiväxter i, eftersom den var i så dåligt skick. Denna damm var så enormt välgjuten att vi inte orkade ta bort den helt, inte just då i alla fall, och då blev det till att hitta på en annan lösning. Nu samsas kärleksörten där med bland annat lammöron och gräs och det är ganska fint, men troligen något jag kommer vilja förändra längre fram... ska bara genomföra alla andra projekt som kliar i fingrarna först...


...men allra först ska det bli fredag och sen väntar helgen på oss med utlovat fint trädgårdsväder. Kanske är det äntligen staketmålardags här. Vad har ni andra för planer nu när trädgårdssäsongen går mot sitt slut? Vårlöksplantering kanske, eller fruktplockning? September är allt en härlig trädgårdsmånad den också!

tycker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...