lördag 17 september 2011

Jippi, jag vann!

Jag älskar lördagsmorgnar! Det är den bästa stunden på hela veckan tycker jag, när man kan sova lite längre, äta extra god frukost, läsa tidningen i egen takt och skrota runt en stund i största allmänhet. Samtidigt som hela helgen ligger framför en, underbart!

Ännu mer underbart blev det ju nyss när jag surfade min vanliga lilla morgonrunda bland favoritbloggarna och insåg att jag är den lyckliga vinnaren av en handsydd quilt av duktiga Anna med fina bloggen Vita rosor och förgätmigej!


Ååååh, så glad jag blir, tänk att det blev jag bland hela 114 tävlande! Anna är en otroligt begåvad kreatör, ja en multikreativ person som syr och bakar och klär om möbler och planterar om vartannat (kolla bara fåtöljen på bilden ovan som hon klätt om själv, är den inte underbar!). Jag är helt imponerad av allt snyggt hon skapar, och nu ska jag alltså få glädjen att ta hand om ett av hennes vackra alster hemma hos mig, hurra! Quilten ska få pryda något av våra nya rum som kommer att stå färdiga i december när vår tillbyggnad är helt klar. Frågan är bara vilket? Ska jag välja en rosa eller lila färg och låta den hamna i dotterns rum, eller grått för placering i vårt nya sovrum..? Tror jag lutar åt att behålla den själv! ;)

Som om det inte vore nog med glädjeämnen denna lördag så kom äntligen min låda med vårlökar på posten igår, så nu ska jag ut och sätta lök samtidigt som jag funderar på quiltfärger...

Tack Anna för denna fina överraskning, you made my day! Och ni som inte har sett hennes fina blogg - in och kolla genast!

Kram från quiltlyckliga
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...