tisdag 19 juli 2011

Well, hello Kitty!

Klematisen har fått sällskap i spaljén, minsann... dottern verkar också gilla trädgårdspynt. Med två småbarn i trädgården får man sig en hel del glada överraskningar, och ibland en och annan mindre rolig. Dagens "kunde jag ha varit utan" var att upptäcka att den stora tomatskörden ägt rum, bra långt före jag hade planerat den. Stekta gröna tomater till middag, kanske?

3 kommentarer:

 1. Ja, det är ju så med småbarn och trädgård...det blir som det blir. Men det bättrar sig...gulligt med Kitty i a f.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Stekta gröna tomater är ju inte fel! Du har väl sett filmen? Fantastisk!Här kommer ett recept, har inte testat själv!

  1 Medelstor grön tomat
  1 msk Msk baconfett
  2 msk Msk vitt majsmjöl Salt + peppar

  Skiva tomaterna i halvcentimetertjocka skivor, krydda med salt och peppar och täck båda sidor med majsmjöl. Ta en stor stekpanna och hetta upp tillräckligt med baconfett för att täcka botten av pannan och stek tomaterna tills de är lätt brynta på båda sidorna. (Himmelskt gott.)

  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Hihi, tack Pilgrim för receptet, det gör hela tomatmassakern lite lättare att stå ut med. Men måste de inte vara mogna? ;) Får se om jag ställer mig och steker framåt kvällen.

  Och Anna, skönt att höra att det bättrar sig med tiden. Just nu har ungarna och jag ganska skilda uppfattningar om det här med att ta hand om en trädgård...

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...