söndag 17 juli 2011

Ringduvan - ett skadedjur!

Morr, så sur jag blir när jag ser hur den nyplanterade häggmispelhäcken ser ut efter duvornas kalasande på bären. De små grenarna knäcks av tyngden, ja på bilden (om än suddig) kan ni se att en hel topp klyvts itu på ett ställe. Den fyraåriga dotterns kommentar när hon såg detta var "dumma elaka tjockduva", och jag kan bara hålla med henne! Jag gillar att få fågelbesök i trädgården, men nån måtta kan det väl få vara?!

4 kommentarer:

 1. Nä, duvorna är inte helt älskade här heller. Vissa år är det värre än andra med förstörandet. I år har det inte varit så farligt.

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Hej och tack detsamma! Din blogg åker bums in på min blogglista. Ska bli jättekul att följa dig redan så här från början. Jag har läst alla inlägg och gillar dem skarpt. Visste inte att man kan blogga via Iphonen...Hur gör man?
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om att duvor inte är något vidare.
  Det är lite pinsamt, men jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg vad klematisen jag visar i mitt inlägg idag heter... Planterade den förra sommaren, så jag ska se om lappen finns kvar någonstans.
  Ha en fin söndagkväll!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Kul att ni är fler som hittat hit, det gör mig mycket glad! Pilgrim: Jag är ju nybörjare på det här, men under inställningar kan du skapa möjlighet att blogga från mobilen. Du får en mailadress som du kan använda. Men kolla mitt nästa inlägg, nu har jag hittat en app till iPhone som verkar göra det mycket lättare. BlogPress är min nya vän i bloggdjungeln! Hör av dig om du testar så kan vi utbyta små tips!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det uppskattas må du tro! /Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...